Totalul afișărilor de pagină

luni, 27 martie 2017

Tupeu de traseistă

Lecturarea presei locale nu mai are un bun efect de informare, mai ales acum, când cea mai cunoscută traseistă din istoria Petroșaniului, pe numele ei Dorina Niță, face pe deșteapta prin Consiliul local Petroșani.

Cea supranumită Dorina de Aeroport sau Pupila dictatorului Moloț este mai nou expertă în parcări. Ceea ce e oarecum de înțeles, acum că traseu său politic a întors-o la jupânul politic de care a mai atârnat și în trecut.

De dragul Dorinei, Mircea Moloț nici nu-i  ia luat în serios pe cei numiți ”lipitorii de afișe” din Petroșani, adică organizația ALDE, ea fiind înscrisă pe la Deva. Și atunci de ce nu își dă cu părerea la Deva?!

De altfel, acesta nu ia în serios pe nimeni când vine vorba de apropiații săi, pe care îi înfige în posturi grase la stat (stat la propriu, dar pe sume mari), aceeași dorință având-o și pentru pupilă.

Probabil încurajată de sentimentele pure ale dictatorului și de promisiunile sale de preamărire – Pe ea n-o pui prefect, Moloț?- Dorinuța din parcare a început să scoată capul în lume, crezând că am uitat de plagiatul său notoriu sau cum a ajuns în Consiliul local.

Atenție, așadar, a început să vorbească traseista!

Pentru igiena publică, așteptați până se oprește!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu