Totalul afișărilor de pagină

luni, 15 mai 2017

Cenzura incompetentului

După ce articolul precedent a făcut încojurul Petrilei de câteva ori, primarul Jurca Vasile, mai cunoscut după porecla Vasilică Incompetentu a găsit soluția.

Le-a cerut ciracilor să-mi interzică accesul tocmai pe grupul unde lacheii săi fuseseră cei mai acerbi susținători. Zis și făcut.

Dovedind că visul său este să transforme Petrila într-o Coree de Nord veritabilă (asupra asemănărilor voi reveni într-o postare viitoare), Vasilică Incompetentu’ uită că internetul e infinit.

Deși a fost ales, noul dictator al Petrilei dovedește că  nu are minime cunoștințe democratice și nici istorice, comportându-se de maniera lansată de Nicolae Ceaușescu. De fapt, are aceleași obsesii. Lăudați-l și iar lăudați-l!

De altfel, el a dorit să bage gafele de comunicare sub preș, așa cum a făcut și cu gunoiul dosit prin unele zone din marginea orașului. Dar gafele și gunoiul ascunse ies ușor la iveală și vor ieși cu toată cenzura sa și a acoliților săi.

Deși n-are niciun an la primărie, el nu are habar nici măcar de faptul că, în viitoarele sale vizite la Direcția Națională Anticorupție, va merge fără aplaudacii de pe facebook (dar poate fi însoțit de avocații- mesageri) și, poate, va ieși însoțit.  Dar de niște necunoscuți.


Deci, ai grijă mare de aplaudaci,Vasilică, că mandatul e scurt și altul nu mai prinzi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu